TEAMET

Et variert team, for å løse varierte utfordringer!

Marius Eng Håkerud

Daglig leder

Marius er daglig leder i Rockstop og har ansvar for fremdrift. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med erfaring som ledelsesrådgiver i Oslo. Marius har vært leder for flere virksomheter,
10 år selvstendig næringsdrivende og startet sitt første selskap da han var 16 år. Han har et solid overblikk, er proaktiv og energisk.

E-post: marius@rockstopproducts.com
Tlf: 966 27 689

Benjamin Eriksen

Produktutvikler

Benjamin er produktuvikleren og ideen til Rockstop. Han har tidligere jobbet som anleggsmekaniker, anleggsleder og innen oljeindustrien. Ideen med Rockstop kom da han var anleggsmekaniker og så utfordringene med stein i tvillinghjul. Kjernekompetansen til Benjamin er å finne smarte løsninger på kort tid.

E-post: benjamin@rockstopproducts.com
Tlf: 933 01 774 


Mats Jonstad Hansen

Styreleder

Mats er styrelederen i Rockstop og har 5 ¨års daglig leder erfaring fra anleggsbransjen i tillegg til erfaring fra energibransjen. Mats er godt kjent med utfordringene med stein i tvillinghjul. Han har en rådgivende rolle i Rockstop.

Sindre Kolloen Nystuen

Medeier

Sindre er medeier og har erfaring som daglig leder av flere selskaper. Han har egen lastebil og kjenner godt til utfordringene med stein i tvillinghjul. Sindre vet hvor stor sikkerhetsrisiko det innebærer for alle som ferdes på veien og har et ønske å gjøre noe med dette. Han har en rådgivende rolle i Rockstop.Rockstop samarbeider også med Innovasjon Norge i utviklingen av systemet